12 Februari, 2011

Bedak Sejuk Myanmar T_T

sejak dua menjak ni, muke aku ni makin lame makin teruk plak rasenye, dgn jerawat la,jeragat lak mencanak2 naik.. muke 'hangus' lah..dah xtau nak pakai produk ape lagi..yg mahal yg murah, sume dh try..muke camtu jg.lau dulu muke aku xde la camni.skang ni tah nape lak..faktor umur kew? mak aku dh bebel2 je suh rajin2 kan la rawat muke tu..hehetapi nak wat caner,pakai ape pun x jadi..last2 mak aku pun suggest pakai bedak sejuk tanaka ni, bedak ni dari myanmar...aku de pasan jgk, mase kat tpt keje lame aku,ramai dak myanmar x kire laki ke pompuan sume dok tempek bedak ni g keje.. pk gak, pebenda la dorang ni bedak sejuk pun pakai g kilang. pastu mak aku ni tau jgk la pasal bedak ni,suh aku beli. mule2 aku mmg lupa,malas nak pakai..huhu..tapi dh kene reminder je ngan mak aku pakai la.. aku baru je rajin2 pakai bedak ni tetiap mlm, tp mak aku kate muke aku dh cerah la sikit..^^

bhg.dalam..mcm tanah liatkan?huhu

oouh ye, bedak ni xde bh chemical ye..unsur2 haram ke xde hokey.. Ia diperbuat dari kayu tanaka..kalau masyarakat luar dh mmg pemes la mende ni..negara kita baru nak usha n test.. kalau korang penah dgr produk TANAKA WHITE..haaa tu dari sumber yg same la tu cume dipermodenkan sikit... yg ni bedak sejuk dicampur dgn limau so baunye ala2 limau la..pasni aku kene rajinkan diri pakai dak ni.supaya muke aku ni nmpk la bersih skit..lgpun murah lak tu. hehe..chow.

12 oh my sweetie:

Nurul Nabila berkata...

Awk ade jual x bdak sejuk nie????...nk beli pleaseee..

Tanpa Nama berkata...

kat mana ada juai bedak ni.. plez email sya balik.. raksasacomot89@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

Kt mana nk bli bedak ni

anis shaieyla berkata...

kt mne ada jual bdak sejuk ni ek? teringin nk tryy..

MJ Beauty House berkata...

Kat mana nk beli ni

Tanpa Nama berkata...

Salam..sape bminat dgn bedak sejuk tanaka ni boleh sms 0132643039..tq

HoneyBee berkata...

kalau nak beli, boleh je.. tak mahal pun nanti pm kat fb sy. tq

Tanpa Nama berkata...

salam siapa berminat nk oder bedak tanaka ini boleh msj kt rose 017-6086049 pemborong juga di alu2kan tq

Tanpa Nama berkata...

salam siapa berminat nk borong or beli bedak ini boleh hubungi rose 017-6086049 tq

Tanpa Nama berkata...

Berminat dgn bedak sejuk tanaka,dptkan dgn segera...hanya RM 25/ 110 gram shj...(012-2613023)wassap/col/msj

Tanpa Nama berkata...

Sape nk beli bole email sye..pm2019@hotmail.com

Ismalia Ismail berkata...

Siapa berminat nak beli bedak sejuk tanaka boleh pm saya , harga borong serendah RM10 :) https://www.facebook.com/pages/Diary-Orange-Shoppe/187360341313068?ref=hl

Related Posts with Thumbnails

Labels